Alcántara, Blay y del Coso Advocats - Advocats a Barcelona | Advocats laboralistes, civils, fiscals, administratius, mercantils i matrimonials a Barcelona | Alcántara, Blay & Del Cuso Advocats Linkedin

ESP | CAT  | ENG

HOME LA FIRMA ÀREES PROFESSIONALS EQUIP CLIENTS D'INTERÈS TREBALLA AMB NOSALTRES CONTACTE CERCA

Treballa amb nosaltres

El nostre interès és rebre els millors currículums per tal que el nostre equip d’advocats i advocades pugui comptar amb persones que vegin en els nostres objectius i valors el camí per al desenvolupament de la seva carrera professional en l’advocacia. Presenta’ns el teu.Formulari d'enviament de CV
Notìcies
MODELO 510 IMPUESTO VIVIENDAS VACIAS
ORDEN VEH/17/2018, de 21 de febrero, por la que se aprueba...(+)

Novedades legislativas BOE, DOGC, BOP del 2 de marzo 2018
B.O.E    54    ...(+)

Información económica más importante del 2 de marzo 2018
INFORMACIÓN ECONÓMICA ...(+)


Què busquem?

Busquem advocats i advocades que desenvolupin la seva professió amb vocació, responsabilitat i entusiasme per millorar.

 

En aquest sentit, cal resumir-ho en:

 

Capacitat tècnica, el que suposa compromís amb l’estudi i perfeccionament constant.

 

Capacitat social i comunicació, que implica projectar a l’exterior la professió desenvolupada al despatx mitjançant tasques de promoció del despatx que evolucionaran a mesura que s’avanci en la professió i en les responsabilitats individuals i d’equip al despatx. Així doncs, participar en institucions, impartir jornades i conferències, escriure a revistes i publicacions, col·laborar en associacions, mantenir la proximitat amb els clients, apropar-se a clients potencials, etc.

 

Capacitat de gestió, que significa gestionar el conflicte o problema del client de manera que li suposi el menor impacte negatiu possible des del punt vista de la gestió, fent-li més còmoda i amable l’experiència del nostre servei professional al despatx.

Què oferim?

Oferim el desenvolupament d’una carrera professional, on el mèrit serà la pauta i la guia de la promoció interna.

 

Aquest desenvolupament es materialitza amb el compromís dels responsables dels equips de formar els seus membres, als quals instrueixen personalment i els aporten experiència en cada actuació professional, a través d’un programa de formació integrat per l’assistència a determinats cursos, jornades i seminaris.


Copyright © ALCÁNTARA, BLAY & del COSO, Advocats | Avís legal | Mapa web | Política de cookies